Horeca

Lekker uit eten of iets drinken kan ook in deze gelegenheden. Bekijk hier een overzicht van de eet- en drinkgelegenheden in Bolderberg

Bekijk overzicht

Bolderberg ( Zolder)

Bolderberg is een dorp in de Belgische gemeente Heusden-Zolder dat zijn naam ontleent aan de Bolderberg, een getuigenheuvel (60 m boven de zeespiegel) met dezelfde naam. Het dorp telt +/- 2600 inwoners.

Bezienswaardigheden:
Het domein Bovy, een 34 ha. groot wandelpark; Temidden van een bijzonder mooie natuur ligt in alle rust en eenvoud de Kluis van Bolderberg.

Bekijk website

De Wijers

De Wijers is een uniek gebied in Vlaanderen met meer dan 1000 vijvers, samen goed voor zo'n 700 hectares water en riet.

Zin om De Wijers op een actieve manier te ontdekken? Met de fiets volg je het fietsroutenetwerk of één van de uitgestippelde fietslussen van de fietskaart "Vijvergebied De Wijers" en trek je op ontdekking tussen de duizenden vijvers.

Bekijk website

Circuit Zolder

Circuit Zolder (Circuit van Terlaemen of Omloop van Terlaemen) is een Belgisch racecircuit gelegen in de gemeente Heusden-Zolder. Het motor- en autosportcircuit is ruim 4 km lang doorheen de bossen van Terlaemen.

Bekijk website

Hasselt

Een stad als Hasselt verlaat je nooit met lege handen. Flaneer langs etalages, snuffel in exclusieve boetieks en ontdek de nieuwste trends in de Hoofdstad van de Smaak. De ideale bestemming voor een 'shop till you drop'-weekend!

Bekijk website